JET is een initiatief van Maarten van Eijden en Daphne van Kalken. Maarten is al meer dan 20 jaar succesvol ondernemer in de financiële- en zakelijke dienstverlening. Hij stond aan de wieg van bedrijven als EG Zakelijke Diensten en de Herenvest Groep en wist die stuk voor stuk uit te bouwen tot bekende, gerespecteerde en toonaangevende bedrijven binnen de branche.

In het achter ons liggende decennium heeft Maarten zich met name bezig gehouden met het begeleiden en adviseren van pakweg honderd ondernemers in de financiële en zakelijke dienstverlening. Met succes. En naar eigen zeggen, met heel veel plezier.

Kennis, ervaring, inlevingsvermogen, analytisch sterk en een pragmatische instelling. Dat is Daphne. Vooraanstaand docent en trainer op het gebied van bedrijfskundig-, kwaliteits- en procesmanagement. En schrijfster van programma’s gericht op Ondernemen in de (para)medische praktijk, Toekomstbestendig Ondernemen en Lean in de Zorg.

De afgelopen 10 jaar adviseerde en begeleidde Daphne diverse organisaties bij het opzetten en implementeren van nieuwe bedrijfskundige modellen. Zij ziet het als een persoonlijke uitdaging om zowel organisaties als mensen te inspireren, te enthousiasmeren en doelstellingen te realiseren die er toe doen.